الثلاثاء، 25 يوليو 2017

خلطه روووعه لمحشى ورق العنب مقدمه من الشيف امانى دندش

محشي ورق عنب
  تقدمه الشيف اماني دندش
مده التحضير :٦٠ دقيقه
مده الطهي: ٤٥ دقيقه
المكونات
٣ بصله كبيره
١ كيلو طماطم
٢ ملعقة صلصله
٢ملعقه زبده
نصف كوب وزيت
٣ فص ثوم
 خضرة محشي بقدونس وكزبرة وشبت
التوابل
ربع ملعقةكبيره كسبرة ناشفه
ربع ملعقة قرفه صغيره
ملح
عصير ليمون
شراءح ليمون
ورق عنب مسلوق
الطريقه
تقطع البصل ويوضع علي الزيت والسمن واقلب قليلا
اقطع الثوم واقلب جيدا وانزل بجميع التوابل بتاخد نكهه وتعطي طعم روعه واقطع الفلفل واضع الصلصه والطماطم المضروبه كله علي بعضه وتتسبك جيدا اقطع وحده ..واعمل مرته في نص وقت التسبيك بتعطي طعم جميل للمحشي
بصله ووحدة طماطم مكعبات وربع ملعقة فلفل اسود
نضع الارز المغسول والخضره كلها واقلب والملح والف الورق العنب في اناء واضع الشوربه واعصر ليمونتين وتقطع ليمونه شراءح علي وجه الاناء واولع النار لكي ينضج ثم اقدمه
مدير مجله فلفل شطه الشيف/بوسي السيد


EmoticonEmoticon