السبت، 1 يوليو 2017

بطاطس بحشوة الدجاج مقدمه من الشيف ناهد هشام

بطاطس محشية بالفراخ                                                                                                                              مقدمة من ناهد هشام                                                                                                                      مدة التحضير 20 دقيقة                                                                                                                                         مدة الطهى 25 دقيقة
المكونات
نصف بطاطس مدوره وصغيرة
كوب عصير طماطم
مكعب شوربه
ربع كيلو دجاج مخليه بدون جلد
قرن فلفل رومي مقطع صغير
قرن فلفل ألوان مقطع صغير
بصلة صغيرة مبشورة
ملح
فلفل اسود
رشه قرفة ناعمة
رشه جنزبيل
بهار شاورما
ملعقة مسطردة
ملعقه خل
الطريقة
قشري البطاطس وقوريها وحمريها
تحمير بسيط
قطعي الفراخ مكعبات صغيره
وتبليها بالبصل وجميع التوابل
والمسطردة والخل لمدة ساعة
سخني طاسه جدا وحطي معلقة
زيت تسخن أوي حطي الفراخ والنار
تكون عاليه عشان الدجاجه تاخد صدمه
مثل الشاورما ومتخرجش سائل
احشي البطاطس بالفراخ المعصجة
وتكوني حمرتي البطاطس اللي خرجت
من التقوير وحطيها في الصينيه ورصي
عليها البطاطس المحشيه
تبلي عصير الطماطم بملح وفلفل اسود
وضيفي مكعب الشوربه وصبي الطماطم
علي وجه البطاطس وغطي الصينيه وتوضع فى
الفرن تنضج وفي آخر ربع ساعة ارفعي الغطاء
ل يتحمر الوجه
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon