بطاطس محشية بالفراخ مقدمة من ناهد هشام مدة التحضير 20 دقيقة مدة الطهى 25 دقيقة
المكونات
نصف بطاطس مدوره وصغيرة
كوب عصير طماطم
مكعب شوربه
ربع كيلو دجاج مخليه بدون جلد
قرن فلفل رومي مقطع صغير
قرن فلفل ألوان مقطع صغير
بصلة صغيرة مبشورة
ملح
فلفل اسود
رشه قرفة ناعمة
رشه جنزبيل
بهار شاورما
ملعقة مسطردة
ملعقه خل
الطريقة
قشري البطاطس وقوريها وحمريها
تحمير بسيط
قطعي الفراخ مكعبات صغيره
وتبليها بالبصل وجميع التوابل
والمسطردة والخل لمدة ساعة
سخني طاسه جدا وحطي معلقة
زيت تسخن أوي حطي الفراخ والنار
تكون عاليه عشان الدجاجه تاخد صدمه
مثل الشاورما ومتخرجش سائل
احشي البطاطس بالفراخ المعصجة
وتكوني حمرتي البطاطس اللي خرجت
من التقوير وحطيها في الصينيه ورصي
عليها البطاطس المحشيه
تبلي عصير الطماطم بملح وفلفل اسود
وضيفي مكعب الشوربه وصبي الطماطم
علي وجه البطاطس وغطي الصينيه وتوضع فى
الفرن تنضج وفي آخر ربع ساعة ارفعي الغطاء
ل يتحمر الوجه
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
المكونات
نصف بطاطس مدوره وصغيرة
كوب عصير طماطم
مكعب شوربه
ربع كيلو دجاج مخليه بدون جلد
قرن فلفل رومي مقطع صغير
قرن فلفل ألوان مقطع صغير
بصلة صغيرة مبشورة
ملح
فلفل اسود
رشه قرفة ناعمة
رشه جنزبيل
بهار شاورما
ملعقة مسطردة
ملعقه خل
الطريقة
قشري البطاطس وقوريها وحمريها
تحمير بسيط
قطعي الفراخ مكعبات صغيره
وتبليها بالبصل وجميع التوابل
والمسطردة والخل لمدة ساعة
سخني طاسه جدا وحطي معلقة
زيت تسخن أوي حطي الفراخ والنار
تكون عاليه عشان الدجاجه تاخد صدمه
مثل الشاورما ومتخرجش سائل
احشي البطاطس بالفراخ المعصجة
وتكوني حمرتي البطاطس اللي خرجت
من التقوير وحطيها في الصينيه ورصي
عليها البطاطس المحشيه
تبلي عصير الطماطم بملح وفلفل اسود
وضيفي مكعب الشوربه وصبي الطماطم
علي وجه البطاطس وغطي الصينيه وتوضع فى
الفرن تنضج وفي آخر ربع ساعة ارفعي الغطاء
ل يتحمر الوجه
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon