الثلاثاء، 25 يوليو 2017

فيتوتشينى بالنيوتيلا والكريمه مقدمه من الشيف مروه جمال

وصفه خفيفه وبسيطه للاطفال والكبار
وصفه فيتوتشينى بالنوتيلا والكريمه
مقدمه من الشيف /مروة جمال
مده التحضير /٥ دقائق
مده الطهى /١٠ دقائق
المقادير
كوب ونصف لبن
كوب وربع دقيق
بيضه
فانليا
معلقه كبيره سكر بودرة
للتزين
نوتيلا
كريم شانتيه مخفوق
الطريقه
فى الخلاط نضع اللبن والدقيق والبيض والفانليا والسكر البودرة ويخفق جيداااا
تترك لترتاح فى الثلاجه نصف ساعه
فى مقلاه الكريب او طاسه مانعه للالتصاق ندهن زيت بسيط وتسخن ونضع جزء من عجينه الكريب وتدور بالمقلاه للحصول على اللون الذهبى
 ثم تقلب الجهه الاخرى ثم توضع على ورق مناديل لسحب اى بواقى زيت
بعد الانتهاء من الكميه كلها نضع دوائر الكريب فو ق بعض وتقطع بالسكينه او عجله البيتزا الى شرائح رفيعه
وفى طبق التقديم نضع فى نصف الطبق كميه من الكريمه
 ثم نضع عليها شرائط الكريب ونزين خطوط بالنوتيلا وبالهنا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon