جلاش بحشوة المكسرات
مقدمه من شيف ساميه سعد
مده التحضر ١٥دقيقه
مده الطهى ٢٠دقيقه
المكونات
لفه جلاش
نصف كوب زبده علي زيت
مكسرات وجوز هند وسوداني وزبيب
الشربات
كوب ونصف سكر
ملعقه كبيره عسل جلوكوز
كوب ماء فانليا عصير نصف ليمونه
الطريقه
ندهن الصنيه زيت مع زبده جيدا ويوضع ورقه جلاش وندهن بفرشه زبده ونكمل لحد لنصف الجلاش
ونقلب المكسرات مع معلقه كبيره عسل جلوكوز يوضع في نصف الجلاش ونكمل باقي الجلاش لازم ندهن كل ورقه وندهن الوش زبده ويقطع بسكينه ويدخل الفرن ساخن ١٨٠درجه لمده ربع
الشربات يوضع السكر مع ميه وعصير نصف ليمونه فانليا يغلي لمده ربع ساعه
نسقي الجلاش شربات بارد لازم يكون بارد
والف هنا صحه
مديره مجله فلفل شطه شيف بوسيل نصف الجلاش ونقلب المكسرات مع معلقه كبيره عسل جلوكوز يوضع في نصف الجلاش ونكمل باقي الجلاش لازم ندهن كل ورقه وندهن الوش زبده ويقطع بسكينه ويدخل الفرن ساخن ١٨٠درجه لمده ربع
الشربات يوضع السكر مع ميه وعصير نصف ليمونه فانليا يغلي لمده ربع ساعه
نسقي الجلاش شربات بارد لازم يكون بارد
والف هنا صحه
مديره مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد
مقدمه من شيف ساميه سعد
مده التحضر ١٥دقيقه
مده الطهى ٢٠دقيقه
المكونات
لفه جلاش
نصف كوب زبده علي زيت
مكسرات وجوز هند وسوداني وزبيب
الشربات
كوب ونصف سكر
ملعقه كبيره عسل جلوكوز
كوب ماء فانليا عصير نصف ليمونه
الطريقه
ندهن الصنيه زيت مع زبده جيدا ويوضع ورقه جلاش وندهن بفرشه زبده ونكمل لحد لنصف الجلاش
ونقلب المكسرات مع معلقه كبيره عسل جلوكوز يوضع في نصف الجلاش ونكمل باقي الجلاش لازم ندهن كل ورقه وندهن الوش زبده ويقطع بسكينه ويدخل الفرن ساخن ١٨٠درجه لمده ربع
الشربات يوضع السكر مع ميه وعصير نصف ليمونه فانليا يغلي لمده ربع ساعه
نسقي الجلاش شربات بارد لازم يكون بارد
والف هنا صحه
مديره مجله فلفل شطه شيف بوسيل نصف الجلاش ونقلب المكسرات مع معلقه كبيره عسل جلوكوز يوضع في نصف الجلاش ونكمل باقي الجلاش لازم ندهن كل ورقه وندهن الوش زبده ويقطع بسكينه ويدخل الفرن ساخن ١٨٠درجه لمده ربع
الشربات يوضع السكر مع ميه وعصير نصف ليمونه فانليا يغلي لمده ربع ساعه
نسقي الجلاش شربات بارد لازم يكون بارد
والف هنا صحه
مديره مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon