السبت، 8 يوليو 2017

زبادى بالمانجو مقدم من الشيف بسنت عبد المحسن

زبادي بالمانجو
المقادير
لتر لبن حليب كامل الدسم
كوب زبادي بلدي كبير
ظرف ايس كريم مانجو (دريم)
3ملاعق سكر بودره
الطريقه
نغلي اللبن ونتركه يبرد وفي اناء اخر نضع الايس كريم والسكر والزبادي
نخلطهم جيدا ثم نضعه علي اللبن بعد مايبرد يكون دافيء فقط
يقلب جيدا ويغرف في كوبايات ونضعها في صينيه بها ماء دافيئ (حمام ماء دافيء)
 بعد كده بنسخن الفرن حوالي خمس دقائق ونطفيىء
ندخل الصينيه ونتركها 7 ساعات  و نضعها بالثلاجه ثم يقدم
  المقدار ده يعمل 7 كوبيات من الموضحه بالصوره
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon