ارز فلاحي بالحليب والقشطه من اشهر اطباق الارز في مصر
طعم ورائحه ولون وشكل جديد مفيد جدا يحتوي علي الكالسيوم والمعادن مفيد لجسم الانسان اذا كان اطفالك لا يحبون الحليب قدميه اليهم داخل الارز لتستفيد اجسادهم بالكالسيوم
وقت التحضير 10 دقايق
وقت الطهي 60 دقيقة
المقادير..
2 كوب ارز مصري
2 ونصف كوب لبن حليب
نصف كوب سمنه بلدي
ربع كوب قشطه فلاحي
1 ملعقه ملح كبيره
الطريقه..
طعم ورائحه ولون وشكل جديد مفيد جدا يحتوي علي الكالسيوم والمعادن مفيد لجسم الانسان اذا كان اطفالك لا يحبون الحليب قدميه اليهم داخل الارز لتستفيد اجسادهم بالكالسيوم
وقت التحضير 10 دقايق
وقت الطهي 60 دقيقة
المقادير..
2 كوب ارز مصري
2 ونصف كوب لبن حليب
نصف كوب سمنه بلدي
ربع كوب قشطه فلاحي
1 ملعقه ملح كبيره
الطريقه..
- يسخن الفرن جيدا
- ثم نغسل الارز جيدا ونضيف اللبن الحليب المذوب به الملح ويوضع في الفرن لمده ربع ساعه علي 200 درجه حتي يتشرب اللبن ويحمر الوجه
- ثم نهدي الحراره علي 180 وتوزع السمنه والقشطه علي الوجه لمده ساعه الا ربع علي نار هادئه ويقدم
- الف هنا
EmoticonEmoticon