من المعجنات اللذيذه المحببه للجميع
طريه جدا وهشه وخفيفه الحشو حسب الرغبه
اليوم نقدمها اليكي بالسوسيس
تعرف علي الوصفه معنـــا
مده التحضير :ربع ساعة
مده التخمير :ساعه
مده الطهى:ربع ساعة
المقادير...
2كوب ونصف دقيق
ملعقة كبيرة خميرة ممسوحة
نصف ملعقة صغيرة بيكنج بودر
2 ملعقه كبيره سكر
رشة زغتر وثوم بودر
1 حبه بيض مضاف لها ملعقة صغيرة خل
1ملعقة كبيرة كل من زبادى وحليب بودر
نصف كوب حليب
2 ملعقه زبدة
للحشـــو
سوسيس وجبنه رومي
للوجـــه
اصفار بيض
ذره نسكافيه
حبه البركه
سمسم
يتم خفق البيض مع النسكافيه جيدا
الطريقـــه...
طريه جدا وهشه وخفيفه الحشو حسب الرغبه
اليوم نقدمها اليكي بالسوسيس
تعرف علي الوصفه معنـــا
مده التحضير :ربع ساعة
مده التخمير :ساعه
مده الطهى:ربع ساعة
المقادير...
2كوب ونصف دقيق
ملعقة كبيرة خميرة ممسوحة
نصف ملعقة صغيرة بيكنج بودر
2 ملعقه كبيره سكر
رشة زغتر وثوم بودر
1 حبه بيض مضاف لها ملعقة صغيرة خل
1ملعقة كبيرة كل من زبادى وحليب بودر
نصف كوب حليب
2 ملعقه زبدة
للحشـــو
سوسيس وجبنه رومي
للوجـــه
اصفار بيض
ذره نسكافيه
حبه البركه
سمسم
يتم خفق البيض مع النسكافيه جيدا
الطريقـــه...
- **انخل الدقيق مع البيكنج بودر واضيف السكر ورشة ملح واللبن البود والخميرة والثوم والزعتر واقلب وبعدها الزبد وادعكهاا جيدا بالدقيق
- **بطبق اخر اخفق البيضة مع ملعقة الزبادى وبعدها الحليب واضيفة للدقيق وتعجن جيدا جدا جدا
- **تترك تخمر ساعة وبعدها اخرج الهوا تانى منها وتترك تخمر مرة اخرى
- **بعدها تشكل وتحشى كما تشائين انا حشيتها سوسيس مع جبن رومى وزيتون
- **للون الاحمر ادهن الوجه صغار بيض مع رشة نسكافية
- **نزين الوجة بالسمسم وحبة البركة
- **تترك تخمر مرة اخرى نصف ساعة بعد التشكيل
- **تخبز بفرن 200ربع ساعة
- **بعد خروجها تغطى بفوطة مباشرة خمس دقائق ثم تقدم او تحفظ بعلية بلاستيك بالثلاجة
EmoticonEmoticon