الاثنين، 13 مارس 2017

صدور بانيه كرسبى مقدمه من الشيف هاله طارق

 كتب بوسى السيد
صدور بانيه 
مدة التحضير ساعتين
مدة الطهى 10 دقائق
المقادير
نصف كيلو صدوردجاج مخليه
ملح حسب الرغبه
بهارات فراخ حسب الرغبه
ملعقه صغيره فلفل اسود
ملعقه صغيره توم مهروس
بصله مبشوره متوسطه
ملعقه صغيره بابريكا
ملعقه كبيره مسطرده
بيضه
كوب حليب
دقيق 
بقسماط مطحون
الطريقه
 نقوم بتتبيل البانيه بالتوابل ونضعها فى الثلاجه لمده ساعتين ثم نخفق البيض مع الحليب ويتبل بالملح والفلفل الاسود ونخلط الدقيق مع البقسماط ونضع رشة بيكنج بودر ورشة نشا و البيكنج بودر مع النشا يعطى قرمشه لذيذه ويتبل ايضا ونقوم بوضع الصدور فى خليط البيض ثم نضعها فى خليط البقسماط وترص فى صينيه وتوضع فى الثلاجه لمدة نصف ساعه ثم يقلى فى الزيت غزير حتى يصير لونه ذهبى وبالف هنا
 مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon