كتب بوسى السيد
فطيرة بالجبنة والزيتون او اي حشوة عيزها
مقدمة من اسماء عزازي
مدة التجهيز ١٥
مدة الطهي٤٥
المقادير
١كيلو دقيق
١٠٠حرام سكر
١٥ خميرة
١٠جرام ملح
٧٠جرام زيدة
بيضة
٥٠جرام لين
ملعقة محسن لو مفيش معلقة خل
ماء حسب الحاجة
المقادير
كل المكونات في العجان ثم نزل بالماء وحدة وحدة حتي تصبح عجينة ممتاسكة ثم نضعها علي الرخامة وتغطة بفوطة وتترك لمدة عشرة دقاءق ثم تكور كور وتحشا بالجبنة وترص في قالب كل وحدة بجوار الاخرة تدهن بالبيض وترش بالسمسم او حبة البركة ثم تدخل الفرن علي درجة حرارة ١٨٠ لمدة ١٠ دقاؤق وبالف هنا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
فطيرة بالجبنة والزيتون او اي حشوة عيزها
مقدمة من اسماء عزازي
مدة التجهيز ١٥
مدة الطهي٤٥
المقادير
١كيلو دقيق
١٠٠حرام سكر
١٥ خميرة
١٠جرام ملح
٧٠جرام زيدة
بيضة
٥٠جرام لين
ملعقة محسن لو مفيش معلقة خل
ماء حسب الحاجة
المقادير
كل المكونات في العجان ثم نزل بالماء وحدة وحدة حتي تصبح عجينة ممتاسكة ثم نضعها علي الرخامة وتغطة بفوطة وتترك لمدة عشرة دقاءق ثم تكور كور وتحشا بالجبنة وترص في قالب كل وحدة بجوار الاخرة تدهن بالبيض وترش بالسمسم او حبة البركة ثم تدخل الفرن علي درجة حرارة ١٨٠ لمدة ١٠ دقاؤق وبالف هنا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon