كتب بوسى السيد
ارز بالخضار واللحم😍
مقدم من : سارة الناغى
مدة الطهى : ساعه تقريبا
مدة التحضير : نص ساعه
المقادير
2 كوب ارز
4كوسه
1بطاطس كبيرة
نصف كوب بسله
1جزره كبيرة
1بصله
2فص ثوم
الطريقه
يقطع كل الخضار ويوضع فى اناءوعليهم القليل من الزيت ويقلب
يترك على نار هادئه خمس دقائق ويوضع عليهم ملح وفلفل وكمون وكسبرة ناشفه
تزود بكوبين ماء ساخن و2مرقه دجاج او القليل من الشوربه
نسويهم نص تسويه ربع ساعه كدا لان هيكلمو سوا مع الارز
يغسل الارز ويوضع عليهم ويقلب ولو محتاج ماء يذود ماء وملح
يترك على النار الى ان يتشرب ماءه ثم تهدىءعليه النارويترك الى ان ينضج
بالنسبه للحمه
تقطع قطع صغيرة مثل الشاورما وتسلق مع فلفل اسمر وكمون وكسبرة ورشه كركم وكارى خفيفه وحبهان وورق لورا وبصله
تسلقت نصف سلقه ثم تنشل من الشوربة
تحمر فى ملعقة سمن ثم يقطع فلفل وبصل شرائح رفيعه ويقلب معهم
ويقدم
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
ارز بالخضار واللحم😍
مقدم من : سارة الناغى
مدة الطهى : ساعه تقريبا
مدة التحضير : نص ساعه
المقادير
2 كوب ارز
4كوسه
1بطاطس كبيرة
نصف كوب بسله
1جزره كبيرة
1بصله
2فص ثوم
الطريقه
يقطع كل الخضار ويوضع فى اناءوعليهم القليل من الزيت ويقلب
يترك على نار هادئه خمس دقائق ويوضع عليهم ملح وفلفل وكمون وكسبرة ناشفه
تزود بكوبين ماء ساخن و2مرقه دجاج او القليل من الشوربه
نسويهم نص تسويه ربع ساعه كدا لان هيكلمو سوا مع الارز
يغسل الارز ويوضع عليهم ويقلب ولو محتاج ماء يذود ماء وملح
يترك على النار الى ان يتشرب ماءه ثم تهدىءعليه النارويترك الى ان ينضج
بالنسبه للحمه
تقطع قطع صغيرة مثل الشاورما وتسلق مع فلفل اسمر وكمون وكسبرة ورشه كركم وكارى خفيفه وحبهان وورق لورا وبصله
تسلقت نصف سلقه ثم تنشل من الشوربة
تحمر فى ملعقة سمن ثم يقطع فلفل وبصل شرائح رفيعه ويقلب معهم
ويقدم
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon