الأحد، 26 مارس 2017

السجق الحاار بالموتزاريلا مقدم من مطبخ ام اسر

طاجن السجق الحار من الاكلات الاسكندرانى الخطيره فى طعمها
مقدم من الشيف بوسى السيد
مدة التحضير 10 دقائق
مدة الطهى 15 دقيقه
المكونات
سجق مقطع او سليم حسب الرغبه
فلفل حار او رومى مقطع
مكعبات بصل
مكعبات طماطم
مشروم فريش
قرفه خشب
ريحان مجفف او نعناع 
كمون
صلصه
روز مارى
جبنه موتزاريلا
الطريقه
يشوح البصل والمشروم والفلفل فى زيت زيتون
يوضع عليه القرفه والكمون والفلفل الاسود والريحان والروز مارى
يوضع السجق ويقلب ثم توضع مكعبات الطماطم ثم الصلصه ونخففها بماء
تتبل بالملح وتترك حتى تتسبك
يصب فى طاجن وطبعا  كله مستوى توضع الموتزاريلا على الوجه وتوضع تحت الشوايه لدقائق
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


 


EmoticonEmoticon