كتب بوسى السيد
ساندوتشات السجق البلدى
مقدمة من هاله طارق
مدة التحضير 5 دقائق
مدة الطهى 10 دقائق
المقادير
نصف كيلو سجق بلدى
بصله مقطعه مكعبات صغيره
طماطم مقطعه مكعبات صغيره ومنزوعة القشر
ملح
فلفل اسود
شطه (اختيارى)
كمون
2 ملعقة صغيره سمن
جرجير
خبز فينو
الطريقه
نضع طاسه على النار فيها معلقه صغيره من السمن ونشوح السجق حتى يحمر لونه نضيف ماء ونهدئ النار حتى تمام النضج بعد السوا نرفعه من على النار وفى نفس الطاسه نضيف معلقه سمنه صغيره تشوح فيها البصل ثم مكعبات الطماطم ونضيف الكمون ورشه ملح وفلفل اسود ورشه من الشطه ويقلبو ويمكن اضافة فلفل رومى ثم نعيد السجق فى الطاسه ونقوم بتشوحيهم حتى يأخذ السجق من الطعم ونحضر الخبز ونضع عيدان من الجرجير وعليه السجق مع خلطة البصل والطماطم والف هنا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد
ساندوتشات السجق البلدى
مقدمة من هاله طارق
مدة التحضير 5 دقائق
مدة الطهى 10 دقائق
المقادير
نصف كيلو سجق بلدى
بصله مقطعه مكعبات صغيره
طماطم مقطعه مكعبات صغيره ومنزوعة القشر
ملح
فلفل اسود
شطه (اختيارى)
كمون
2 ملعقة صغيره سمن
جرجير
خبز فينو
الطريقه
نضع طاسه على النار فيها معلقه صغيره من السمن ونشوح السجق حتى يحمر لونه نضيف ماء ونهدئ النار حتى تمام النضج بعد السوا نرفعه من على النار وفى نفس الطاسه نضيف معلقه سمنه صغيره تشوح فيها البصل ثم مكعبات الطماطم ونضيف الكمون ورشه ملح وفلفل اسود ورشه من الشطه ويقلبو ويمكن اضافة فلفل رومى ثم نعيد السجق فى الطاسه ونقوم بتشوحيهم حتى يأخذ السجق من الطعم ونحضر الخبز ونضع عيدان من الجرجير وعليه السجق مع خلطة البصل والطماطم والف هنا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon