الخميس، 30 مارس 2017

مكرونه بالكبده مقدمه من الشيف ناهد هشام

كتب بوسى السيد
 مكرونه بالكبدة مقدمه من ناهد هشام 
مدة التحضير 20 دقيقة 
مدة الطهى 20 دقيقة
المقادير: 
نصف كيلو كبدة قطع صغيرة
كيس مكرونة
بصله مبشورة للكبدة
ثوم
فلفل رومى اخضر
بصله مبشورة للمكرونه
2كوب عصير طماطم
3م صلصة
عصير ليمون
فلفل أسود ملح
الطريقه:
 شوحى الكبدة فى الزيت على النار أضيفى البصل والثوم المفرومين والليمون والفلفل الاخضروالملح والفلفل الأسود أضيفى صلصة الطماطم لخليط الكبدة وقلبى كويس وسبيها تستوى ع نار هادية مع شوية مية صغيرين
 إسلقى المكرونة فى الماء المغلى المضاف له الملح والزيت ثم صفيها في قدر، ضعي البصله والزيت على النار لمدة 3 دقائق ثحتى يكتسب اللون الذهبي .
33- أضيفي اعصير الطماطم والبهارات ومكعب الدجاج واتركيه على النار حتى يتسبك ثم أضيفي المكرونة وقلبى
 إغرفى المكرونة فى طبق التقديم وعليها خليط الكبدة وتقدم .
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon