الأحد، 13 أغسطس 2017

صدور دجاج محشيه مقدمه من الشيف امنيه ماهر

صدور الدجاج المحشيه
مقدمه من امنيه ماهر
المقادير
صدور دجاج كامله مخليه
( ملح وفلفل اسود وبابريكا وكمون وبصل بودر وثوم بودر ) ليمون
الحشو
بصل
 وطماطم
 وفلفل اخضر
كلهم مقطعين مكعبات صغيره
وثوم مفروم ويوضع  عليها رشه من التوابل اللى هتوضع علي الدجاج

الطريقه
نعمل فتحات بسيطه في الدجاج ونتبلها بالتوابل والليمون ونسيبها شويه ونحشيها بالبصل والطماطم والفلفل الاخضر والثوم ونرش رشه زيت علي الوجه ونحطها في صينيه فيها ورق فويل وندخلها فرن سخن حوالي ساعه الا ربع ولما تستوي نطلعها نحط عليها رشه موتزريلا وندخلها 5 دقايق عشان الموتزريلا تسيح وبالهنا والشفا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon