الأحد، 20 أغسطس 2017

كوارع بالبصل مقدمه من الشيف مروه جميل

كوارع بالبصل والفلفل والطماطم
مقدمه من مروه جميل عبدالله
وقت التحضير 15 دقيقه
وقت الطهى ساعتين
المقادير
كوارع
بصل شرائح
 وفلفل شرائح
وطماطم شرائح
ملح وفلفل
 وحبهان وورق لورا ومستكه
خل وزنجبيل
الطريقه
الكوارع اجيبها انقعها وغسيلها جيدا  بملح ودقيق وخل
فى اناء على النار بيه ماء سخنه اضيف عليها الكوارع تغلى غلوتين اصفيها من المياه واضيف ماء جديده مغليه واضيف الكوارع وجرز وبصلايه وورق لورا والخل وحبهان ومستكه وفلفل اسود وزنجبيل وعند السواه اضيف الملح  واطلعها من الشوربه
وفى اناء على النار اشوح البصل الشرائح يدبل اضيف الفلغل والطماطم اضيف الفلفل والزنجبيل والملح واضيفهم على الكوارع فى طاجن بيركس وفى الفرن وبالف هنا وشفا مديرة مجله فلفل شطه الشيف /بوسي السيد


EmoticonEmoticon