بسبوسه بالسودانى طعمها تحفه
مقدمه من مروه جميل عبدالله
وقت التحضير ربع ساعه
وقت الطهى نصف ساعه
المقادير ☆☆☆☆
2كوب دقيق سميد
3ملاعق دقيق ابيض
نصف كوب سكر
نصف كوب سمنه دافيه
نصف كوب زبادى
2معلقه عسل اوشربات
نصف ملعقه بكنج بودر
الطريقه
فى بوله اضيف الدقيق السميد والابيض والسكر وقلبهم كويس ثم االبكنج بودر
والعسل والسمنه الدافئه هتكون مرمله
ثم اضافه الزبادى وافردها فى صنيه مدهونه طحينه او سمنه وبقسماط واضيف على الوجه ملعقه لبن بالفرشاه واسيبها ترتاح قليلا وادخلها فرن على درجه حرارة 180
بعد النضج ا اسقيها الشربات السخن واغطيها
الشربات
كوب ماء سخن
كوب سكر
و3ملاعق عسل وعصرة لبمونه
لمده عشر دقائق على النار وملعقه سمنه
مديرة مجله فلفل شطه الشيف /بوسي السيد
مقدمه من مروه جميل عبدالله
وقت التحضير ربع ساعه
وقت الطهى نصف ساعه
المقادير ☆☆☆☆
2كوب دقيق سميد
3ملاعق دقيق ابيض
نصف كوب سكر
نصف كوب سمنه دافيه
نصف كوب زبادى
2معلقه عسل اوشربات
نصف ملعقه بكنج بودر
الطريقه
فى بوله اضيف الدقيق السميد والابيض والسكر وقلبهم كويس ثم االبكنج بودر
والعسل والسمنه الدافئه هتكون مرمله
ثم اضافه الزبادى وافردها فى صنيه مدهونه طحينه او سمنه وبقسماط واضيف على الوجه ملعقه لبن بالفرشاه واسيبها ترتاح قليلا وادخلها فرن على درجه حرارة 180
بعد النضج ا اسقيها الشربات السخن واغطيها
الشربات
كوب ماء سخن
كوب سكر
و3ملاعق عسل وعصرة لبمونه
لمده عشر دقائق على النار وملعقه سمنه
مديرة مجله فلفل شطه الشيف /بوسي السيد
EmoticonEmoticon