كيكه التايجرطعمها روعه
مقدمه من مروه جميل عبدالله
وقت التحضير 15 دقيقه
وقت الطهى 30 دقيقه
المقادير
5 بيض
2فانليا
كوب ونصف سكر
كوب لبن
كوب زيت
4ملاع كاكاو
2كوب ونصف دقيق
نصف ملعقه خل
رشه ملح
ظرف بكنج بودر
الطريقه
فى الخلاط اضيف اللبن والسكر والزيت والبيض والفانيليا واضربهم جيدا
وفى بوله اضيف الدقيق والبكنج بودر ورشه الملح وتقلب جيدا
واضيف السوائل اللى فى الخلاط واقلبهم واقسم العجين اللى نصفين اضيف الكاكاو فى واحد منهم
تبطن الصنيه بالسمن والدقيق واضيف ملعقه من الخليط الابيض وملعقه من خليط الكاكاو لحد ما الكميه تنتهى
تدخل فرن 180 لمده 30دقيقه الى ان تنضج
مديره مجله فلفل شطه الشيف /بوسي السيد
مقدمه من مروه جميل عبدالله
وقت التحضير 15 دقيقه
وقت الطهى 30 دقيقه
المقادير
5 بيض
2فانليا
كوب ونصف سكر
كوب لبن
كوب زيت
4ملاع كاكاو
2كوب ونصف دقيق
نصف ملعقه خل
رشه ملح
ظرف بكنج بودر
الطريقه
فى الخلاط اضيف اللبن والسكر والزيت والبيض والفانيليا واضربهم جيدا
وفى بوله اضيف الدقيق والبكنج بودر ورشه الملح وتقلب جيدا
واضيف السوائل اللى فى الخلاط واقلبهم واقسم العجين اللى نصفين اضيف الكاكاو فى واحد منهم
تبطن الصنيه بالسمن والدقيق واضيف ملعقه من الخليط الابيض وملعقه من خليط الكاكاو لحد ما الكميه تنتهى
تدخل فرن 180 لمده 30دقيقه الى ان تنضج
مديره مجله فلفل شطه الشيف /بوسي السيد
EmoticonEmoticon