الأربعاء، 9 أغسطس 2017

بطاطس لايت مقدمه من الشيف بوسى السيد

بطاطس فى الفرن (لايت)
مقدمه من مطبخ ام اسر
مدة التحضير 30 دقيقه
المكونات
بطاطس مقطعه اصابع سميكه
خل
سكر
ماء دافىء
التتبيله
زعتر
كمون
سماق
ملح
فلفل
زيت زيتون
الطريقه
تنقع اصابع البطاطس فى الماء الدافىء والخل وملعقة السكر لمدة نصف ساعه
تصفى البطاطس من الماء والخل وتتبل بالتتبيله
ثم ترص فى صينيه او فى جريل وتدخل الفرن الى ان تنضج
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon