الجمعة، 25 أغسطس 2017

فشه وكرشه بالبصل مقدمه من الشيف مروه جميل

 فشه وكرشه بالبصل
مقدمه من مروه جميل عبدالله
وقت التحضير 15 دقيقه
وقت الطهى حسب السوا
المقادير
نصف كيلو فشه
نصف كيلو كرشه متنضفه
بصل
فلفل اخضر
ملح وفلفل
ورق لورا وحبهان
جنزبيل
خل  زيت
الطريقه
الكرشه اغسلها جيدا لالماء والملخ والخل فى اناء على النار بيه مياه مغليه اضيف الكرشه تغلى غلوتين اصفى المياه واضيف مياه مغليه جيدا واضيف وورق لورا وحبهان  وفلفل وعند النضج اضيف الملح وقطعها وفى اناء على النار بيه زيت اضيف البصل اشوحه جيدا واضيف الكرشه والتوابل والفلفل اخر حاجه وبالف هنا
الفشه اغسلها واسلقها بحلها ولما يتم النضج اطلعها اقطعها واشوحها مع البصل جيدا واضيف الفلفل والتوابل وبالف هنا
مدير مجله فلفل شطه الشيف /بوسي السيد


EmoticonEmoticon