فشه وكرشه بالبصل
مقدمه من مروه جميل عبدالله
وقت التحضير 15 دقيقه
وقت الطهى حسب السوا
المقادير
نصف كيلو فشه
نصف كيلو كرشه متنضفه
بصل
فلفل اخضر
ملح وفلفل
ورق لورا وحبهان
جنزبيل
خل زيت
الطريقه
الكرشه اغسلها جيدا لالماء والملخ والخل فى اناء على النار بيه مياه مغليه اضيف الكرشه تغلى غلوتين اصفى المياه واضيف مياه مغليه جيدا واضيف وورق لورا وحبهان وفلفل وعند النضج اضيف الملح وقطعها وفى اناء على النار بيه زيت اضيف البصل اشوحه جيدا واضيف الكرشه والتوابل والفلفل اخر حاجه وبالف هنا
الفشه اغسلها واسلقها بحلها ولما يتم النضج اطلعها اقطعها واشوحها مع البصل جيدا واضيف الفلفل والتوابل وبالف هنا
مدير مجله فلفل شطه الشيف /بوسي السيد
مقدمه من مروه جميل عبدالله
وقت التحضير 15 دقيقه
وقت الطهى حسب السوا
المقادير
نصف كيلو فشه
نصف كيلو كرشه متنضفه
بصل
فلفل اخضر
ملح وفلفل
ورق لورا وحبهان
جنزبيل
خل زيت
الطريقه
الكرشه اغسلها جيدا لالماء والملخ والخل فى اناء على النار بيه مياه مغليه اضيف الكرشه تغلى غلوتين اصفى المياه واضيف مياه مغليه جيدا واضيف وورق لورا وحبهان وفلفل وعند النضج اضيف الملح وقطعها وفى اناء على النار بيه زيت اضيف البصل اشوحه جيدا واضيف الكرشه والتوابل والفلفل اخر حاجه وبالف هنا
الفشه اغسلها واسلقها بحلها ولما يتم النضج اطلعها اقطعها واشوحها مع البصل جيدا واضيف الفلفل والتوابل وبالف هنا
مدير مجله فلفل شطه الشيف /بوسي السيد
EmoticonEmoticon