حواوشى مصرى
مقدم من مروه جميل عبدالله
وقت التحضير ربع ساعه
وقت الطهى 10 دقائق لكل رغيف
المقادير
نصف كيلو لحم مفروم
4بصلات كبار
4فلفل اخضر رومى
ملح وفلفل وزنجبيل
وبهارات حواوشى
ورشه قرفه
وملعقه جوزه الطيب
الطريقه
نضرب البصل والفلفل فى الكبه مع التوابل ونضيف اللحمه ونقلبهم جيدا حتى تتجانس المكونات مع بعض نحطه فى التلاجه ساعه ونكون مجهزين العيش نضيف اللحمه وفى طاسه تيفال على النار بيها قليل من الزيت واسوى من ناحيه تتسوى اقلبه على الناحيه التانيه وبالف هنا وشفا
مدير مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
مقدم من مروه جميل عبدالله
وقت التحضير ربع ساعه
وقت الطهى 10 دقائق لكل رغيف
المقادير
نصف كيلو لحم مفروم
4بصلات كبار
4فلفل اخضر رومى
ملح وفلفل وزنجبيل
وبهارات حواوشى
ورشه قرفه
وملعقه جوزه الطيب
الطريقه
نضرب البصل والفلفل فى الكبه مع التوابل ونضيف اللحمه ونقلبهم جيدا حتى تتجانس المكونات مع بعض نحطه فى التلاجه ساعه ونكون مجهزين العيش نضيف اللحمه وفى طاسه تيفال على النار بيها قليل من الزيت واسوى من ناحيه تتسوى اقلبه على الناحيه التانيه وبالف هنا وشفا
مدير مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon