الجمعة، 25 أغسطس 2017

كباب الحله بنكهه جديده مميزه من الشيف مروه جميل

لحمه كباب حله بالصويا صوص 
مقدمه من مروه جميل عبدالله
وقت التحضير 10 دقائق 
وقت الطهى ساعتين 
المقادير 
كيلو لحمه مكعبات 
بصلايه كبيرة مقطعه مكعبات 
ملح وفلفل 
وصويا صوص 
وبهارات 
وقرفه وزنجبيل بودر 
وورق لورا وحبهان 
الطريقه 
فى اناء على النار اضيف اللحمه تنزل مياتها اشوحها جيدا وقلبها حتى يتغير لونها 
انزل عليها بكوب مياه حبه بحبه واضيف البصلايه المكعبات واضيف التوابل ماعدا الملح وبعد تمام النضج اضيف الملح وتقدم وبالف هنا وشفا
مدير مجله فلفل شطه الشيف /بوسي السيد


EmoticonEmoticon