السبت، 19 أغسطس 2017

الكشرى المصرى مقدم من الشيف اسماء عزازى

الكشري
مقدم من اسماء عزازي
مدة التجهيز ساعة
مدة الطهي ٣٠دقيقة
 نحضر بصلة ونقطعها رفيع جدا انا برش عليها ملح قليل وبعدها احمرها في الزيت
الكشري بقا انا بتقع العدس مدة وبعدين احمر الشعرية واضيف الاعدس عليها ثم الارز
نيجي علي الكرونة نسلقها وبعد السلق نحضر اناء علي النار وفص ثوم سنة ملح وقلقل اسمر واحوحها بسرعة واغلق عليها
تم الصلصة عصير طماطم واي مادة دهنية وفص ثوام وملح وفلفل وبهارات كشري من عند العطار لم تتسبك اضيف الخل
الحمص يسلق
الدقة علي البارد خل وليمون وثوم كمون ويقلب علي بعض
ثم تجميع كل المكونات علي بعض بالف هنا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon