الكشري
مقدم من اسماء عزازي
مدة التجهيز ساعة
مدة الطهي ٣٠دقيقة
نحضر بصلة ونقطعها رفيع جدا انا برش عليها ملح قليل وبعدها احمرها في الزيت
الكشري بقا انا بتقع العدس مدة وبعدين احمر الشعرية واضيف الاعدس عليها ثم الارز
نيجي علي الكرونة نسلقها وبعد السلق نحضر اناء علي النار وفص ثوم سنة ملح وقلقل اسمر واحوحها بسرعة واغلق عليها
تم الصلصة عصير طماطم واي مادة دهنية وفص ثوام وملح وفلفل وبهارات كشري من عند العطار لم تتسبك اضيف الخل
الحمص يسلق
الدقة علي البارد خل وليمون وثوم كمون ويقلب علي بعض
ثم تجميع كل المكونات علي بعض بالف هنا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقدم من اسماء عزازي
مدة التجهيز ساعة
مدة الطهي ٣٠دقيقة
نحضر بصلة ونقطعها رفيع جدا انا برش عليها ملح قليل وبعدها احمرها في الزيت
الكشري بقا انا بتقع العدس مدة وبعدين احمر الشعرية واضيف الاعدس عليها ثم الارز
نيجي علي الكرونة نسلقها وبعد السلق نحضر اناء علي النار وفص ثوم سنة ملح وقلقل اسمر واحوحها بسرعة واغلق عليها
تم الصلصة عصير طماطم واي مادة دهنية وفص ثوام وملح وفلفل وبهارات كشري من عند العطار لم تتسبك اضيف الخل
الحمص يسلق
الدقة علي البارد خل وليمون وثوم كمون ويقلب علي بعض
ثم تجميع كل المكونات علي بعض بالف هنا
مديرة مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon