دجاج رستو محشي بصل وطماطم
تقدمه الشيف اماني دندش
مده التحضير ٣٠دقيقه
مده الطهي ٦٠دقيقه
المكونات..
دجاجه
بصل
طماطم
ملح فلفل أسود
ورق لورا
حبهان بودر
زنجبيل
زعتر جاف
روز مارى
مرقة
خل
ليمون
زيت
معلقة كاتشب
معلقة عسل ابيض
الطريقة
ننظف الدجاجه من الداخل جيدا ونشطفها من الداخل والخارج
بعد ذلك ننقعها فى ماية وخل وليمون
نبشر بصل كمية كبيره وربع الكمية طماطم مبشورة
نتبل بالملح والفلفل وزعتر وحبهان بودر ورز مارى وزنجبيل ومرقة
ممكن نضيف فلفل رومى او حار للحشو وادعكى التوابل بالبصل جيدا نشطف الدجاجه ونصفيها ونبدء نحشى من الداخل وتحت الجلد ونقفل الدجاجه من اسفل ونولع على وعاء بها ماية لسلق الفرخة
الماية غليت نسقت الفرخة ونغطى لحد ما تغلى
لو فى ريم نشيلة من على الوش ونكون مجهزين بصلة وورق لورا وحبهان وفلفل اسود نضعهم ونغطى ونتابع السوا لحد نص وقت السوا نضيف ملح بس مش كتير لها من الداخل فيها ملح بعد ما تستوى
لكي نحمرها نحضر طبق نضع فية عسل وكاتشب وزيت وملح وفلفل وقلبيهم وادهنى الدجاجه وداخليها الفرن تاخد لون التحمير
مدير مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
تقدمه الشيف اماني دندش
مده التحضير ٣٠دقيقه
مده الطهي ٦٠دقيقه
المكونات..
دجاجه
بصل
طماطم
ملح فلفل أسود
ورق لورا
حبهان بودر
زنجبيل
زعتر جاف
روز مارى
مرقة
خل
ليمون
زيت
معلقة كاتشب
معلقة عسل ابيض
الطريقة
ننظف الدجاجه من الداخل جيدا ونشطفها من الداخل والخارج
بعد ذلك ننقعها فى ماية وخل وليمون
نبشر بصل كمية كبيره وربع الكمية طماطم مبشورة
نتبل بالملح والفلفل وزعتر وحبهان بودر ورز مارى وزنجبيل ومرقة
ممكن نضيف فلفل رومى او حار للحشو وادعكى التوابل بالبصل جيدا نشطف الدجاجه ونصفيها ونبدء نحشى من الداخل وتحت الجلد ونقفل الدجاجه من اسفل ونولع على وعاء بها ماية لسلق الفرخة
الماية غليت نسقت الفرخة ونغطى لحد ما تغلى
لو فى ريم نشيلة من على الوش ونكون مجهزين بصلة وورق لورا وحبهان وفلفل اسود نضعهم ونغطى ونتابع السوا لحد نص وقت السوا نضيف ملح بس مش كتير لها من الداخل فيها ملح بعد ما تستوى
لكي نحمرها نحضر طبق نضع فية عسل وكاتشب وزيت وملح وفلفل وقلبيهم وادهنى الدجاجه وداخليها الفرن تاخد لون التحمير
مدير مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon