الاثنين، 28 أغسطس 2017

ارز بحليب بالكريم شانتيه مقدم من الشيف ساميه سعد

الارز بحليب والكريم شانتي
مقدمه من الشيف ساميه سعد
مده التحضر نصف ساعه
مده التحضر نصف ساعه
المكونات
كوب الارز كبير
كيلو حليب
٣معلق كبار قشطه
٢ملعقه كبيره كريم شانتي
نصف كوب سكر حسب الرغبه
كيس فانليا
٢ملعقه كبيره نشا
الطريقه
نغسل الارز وينقع لمده نصف ساعه
في اناء يوضع  الارز وعليه الماء والسكر يستوي علي نار متوسطه ونقلب جيدا ٣\٤ سوي يضاف الحليب والفاينليا يكمل نضج وندوب النشا في ملعقتين حليب من الكيلو ويضاف علي الارز يغلي نخفق القشطه مع الكريم شانتي في ٣ملاعق حليب ويضاف اخر حاجه
نغرف في الأطباق ونزين بمكسرات وجوز هند وزبيب
والف هنا صحه
مديره مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon