الارز بحليب والكريم شانتي
مقدمه من الشيف ساميه سعد
مده التحضر نصف ساعه
مده التحضر نصف ساعه
المكونات
كوب الارز كبير
كيلو حليب
٣معلق كبار قشطه
٢ملعقه كبيره كريم شانتي
نصف كوب سكر حسب الرغبه
كيس فانليا
٢ملعقه كبيره نشا
الطريقه
نغسل الارز وينقع لمده نصف ساعه
في اناء يوضع الارز وعليه الماء والسكر يستوي علي نار متوسطه ونقلب جيدا ٣\٤ سوي يضاف الحليب والفاينليا يكمل نضج وندوب النشا في ملعقتين حليب من الكيلو ويضاف علي الارز يغلي نخفق القشطه مع الكريم شانتي في ٣ملاعق حليب ويضاف اخر حاجه
نغرف في الأطباق ونزين بمكسرات وجوز هند وزبيب
والف هنا صحه
مديره مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد
مقدمه من الشيف ساميه سعد
مده التحضر نصف ساعه
مده التحضر نصف ساعه
المكونات
كوب الارز كبير
كيلو حليب
٣معلق كبار قشطه
٢ملعقه كبيره كريم شانتي
نصف كوب سكر حسب الرغبه
كيس فانليا
٢ملعقه كبيره نشا
الطريقه
نغسل الارز وينقع لمده نصف ساعه
في اناء يوضع الارز وعليه الماء والسكر يستوي علي نار متوسطه ونقلب جيدا ٣\٤ سوي يضاف الحليب والفاينليا يكمل نضج وندوب النشا في ملعقتين حليب من الكيلو ويضاف علي الارز يغلي نخفق القشطه مع الكريم شانتي في ٣ملاعق حليب ويضاف اخر حاجه
نغرف في الأطباق ونزين بمكسرات وجوز هند وزبيب
والف هنا صحه
مديره مجله فلفل شطه شيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon