صدرو البانيه المشويه
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير :30دقيقه وساعتين للتبيله
مده الطهي: 30دقيقه
المكونات:
نصف كيلو صدور بانيه مخليه
ملح
بهارات دجاج
ملعقه صغيره فلفل اسود
ملعقه صغيره توم مهروس
بصله مبشوره متوسطه
ملعقه صغيره بابريكا
2بيضه
كوب حليب
دقيق
بقسماط مطحون
الطريقه:
نقوم بتتبيل البانيه بالتوابل ونضعها فى الثلاجه لمده ساعتين ثم نخفق البيض مع الحليب ويتبل بالملح والفلفل الاسود ونخلط الدقيق مع البقسماط ونضع رشة بيكنج بودر ورشة نشا و البيكنج بودر مع النشا يعطى قرمشه لذيذه ويتبل ايضا ونقوم بوضع الصدور فى خليط البيض ثم نضعها فى خليط البقسماط وترص فى صينيه وتوضع فى الثلاجه لمدة نصف ساعه ثم نحضر صنيه مدهونه ونضع فيها البانيه وتدخل فرن مسبق تسخينه لكي تنضج ثم تأخذ لون دهبي
مديرة مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير :30دقيقه وساعتين للتبيله
مده الطهي: 30دقيقه
المكونات:
نصف كيلو صدور بانيه مخليه
ملح
بهارات دجاج
ملعقه صغيره فلفل اسود
ملعقه صغيره توم مهروس
بصله مبشوره متوسطه
ملعقه صغيره بابريكا
2بيضه
كوب حليب
دقيق
بقسماط مطحون
الطريقه:
نقوم بتتبيل البانيه بالتوابل ونضعها فى الثلاجه لمده ساعتين ثم نخفق البيض مع الحليب ويتبل بالملح والفلفل الاسود ونخلط الدقيق مع البقسماط ونضع رشة بيكنج بودر ورشة نشا و البيكنج بودر مع النشا يعطى قرمشه لذيذه ويتبل ايضا ونقوم بوضع الصدور فى خليط البيض ثم نضعها فى خليط البقسماط وترص فى صينيه وتوضع فى الثلاجه لمدة نصف ساعه ثم نحضر صنيه مدهونه ونضع فيها البانيه وتدخل فرن مسبق تسخينه لكي تنضج ثم تأخذ لون دهبي
مديرة مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon