الجمعة، 18 أغسطس 2017

القلقاس بالصلصه مقدم من الشيف امانى دندش

قلقاس بالصلصه
تقدمه الشيف اماني دندش
مده التحضير ٢٠دقيقه
مده الطهي ٣٠دقيقه
المكونات..
كيلو قلقاس مقشر ومقطع مكعبات
عصير طماطم
بصل مفروم
توم مفروم
زبده
زيت 
كسبره خضراء
ملح فلفل
كمون
كسبره ناشفه
ورق لوري
معجون طماطم
شوربه دجاج
 الطريقة
في مقلاه نضع زيت ونحمر مكعبات القلقاس حتي تاخد لون ذهبي ثم في وعاء آخر نضع زبده مع زيت ونضع البصل ونقلب حتي يصفر ثم نضع التوم ونقلب ثم ننزل بعصير الطماطم ومعجون الطماطم ونقلب ونضع التوابل وننزل بالقلقاس والشوربة والكسبره الخضراء ونتركه حتي ينضج وقبل أن نغلق عليه النار نحضر مقلاه ونضع بها زبده وزيت ونحمر فصين توم مع كسبره خضراء ونضعها علي القلقاس ونغلق عليه ويقدم
مدير مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon