الأحد، 6 أغسطس 2017

الارز بلبن بالكريم شانتى مقدم من الشيف ناهد هشام

 ارز باللبن بالكريم شانتى
مقدمة من ناهد هشام
مدة التحضير 10دقائق
مدة الطهى 20دقائق
المكونات
كيلو  حليب
كوب ارز
كوب ونصف سكر
2 باكو فانيليا
3 ملاعق كريم شانتيه
2ملعقه نشا
 والتزين جوز هند وزبيب
الطريقه

نسلق الارز  وبعد تسخين الحليب نضيف عليه الارز المسلوق بالماء المسلوق فيه والسكر ويقلب جيدا ونتركه على نار هاديه
نذوب النشا فى  الحليب ونضيفه على الحليب مع الكريم شانتيه وجوز الهند . نتركه حتى يصير قوامه مثل المهلبيه ثم نضيف الفانيليا ويقلب جيدا .
يصب فى الاطباق  ويضاف جوز هند والزيبب  على الوجه ويترك ليبرد ويوضع فى التلاجة                                  مديرة فلفل شطة الشيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon