كفتة الحاتى
تقدمه الشيف اماني دندش
مده التحضير٣٠دقيقه
مده الطهي٢٠دقيقه
المكونات.
نصف كيلو لحم مفروم.
2بصلة مبشورة ومعصورة .1طماطم مبشورة معصوره
قطعة ليه مبشورة( بتفرق فى الطعم جدا )
بهارات لحم
ملح.فلفل
كبيبه صينى
رشه جوزة الطيب
كسبرة ناشفة
كمون.
حبهان مطحون .
جنزبيل.
ملعقه صغيرة بيكنج بودر.
فحم.وورق فويل.
الطريقة..
نضع كل المكونات مع بعض ونخلطها كويس اوى ونسيبها فى التلاجه ساعه او اكتر انا ساعات بعملها واسيبها من بليل فى التلاجه ونصبعها تيجى بقى للتاكه بتاعتى.تجيبى صنيه وتبطنيها بالفويل وبعدين نضع الفحم اللى ولعتيه ونضع الشبكه ونرص عليها الكفته ونكون مولعين الفرن عادى ونضع الصنيه فى الفرن من تحت بس ونسيب الكفته تستوى عشر دقايق وتقلبيها على الجنب التانى بس بتقعد حوالى 20 دقيقه وتكون استوت وتقدم
مدير مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
تقدمه الشيف اماني دندش
مده التحضير٣٠دقيقه
مده الطهي٢٠دقيقه
المكونات.
نصف كيلو لحم مفروم.
2بصلة مبشورة ومعصورة .1طماطم مبشورة معصوره
قطعة ليه مبشورة( بتفرق فى الطعم جدا )
بهارات لحم
ملح.فلفل
كبيبه صينى
رشه جوزة الطيب
كسبرة ناشفة
كمون.
حبهان مطحون .
جنزبيل.
ملعقه صغيرة بيكنج بودر.
فحم.وورق فويل.
الطريقة..
نضع كل المكونات مع بعض ونخلطها كويس اوى ونسيبها فى التلاجه ساعه او اكتر انا ساعات بعملها واسيبها من بليل فى التلاجه ونصبعها تيجى بقى للتاكه بتاعتى.تجيبى صنيه وتبطنيها بالفويل وبعدين نضع الفحم اللى ولعتيه ونضع الشبكه ونرص عليها الكفته ونكون مولعين الفرن عادى ونضع الصنيه فى الفرن من تحت بس ونسيب الكفته تستوى عشر دقايق وتقلبيها على الجنب التانى بس بتقعد حوالى 20 دقيقه وتكون استوت وتقدم
مدير مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد
1 comments so far
الله يعطيك العافية شيء بيشه لح جربها اعمله
EmoticonEmoticon