كبسه الدجاجمده التحضير : نصف ساعه
مده الطهي:نصف ساعه
بلد الاكله:الخليج
المقادير
2 كوب أرز بسمتى
1 ملعقه فلفل
1 ملعقه ملح
1 ملعقه كارى بودرة
1 ملعقه زعفران
1 ملعقه بهارات كبسة
قرفةخشب
2 حبه ليمون يابس
3 فص حبهان
5 فص قرنفل
1 جزرة مبشورة
1 طماطم مبشورة
1 قرن فلفل حار
دجاج على حسب عدد الأسرة مقطع
1 بصله مقطعة صغير
1 فص توم
2 ملعقه زيت
2 كوب ميا مغليه
الطريقة
مده الطهي:نصف ساعه
بلد الاكله:الخليج
المقادير
2 كوب أرز بسمتى
1 ملعقه فلفل
1 ملعقه ملح
1 ملعقه كارى بودرة
1 ملعقه زعفران
1 ملعقه بهارات كبسة
قرفةخشب
2 حبه ليمون يابس
3 فص حبهان
5 فص قرنفل
1 جزرة مبشورة
1 طماطم مبشورة
1 قرن فلفل حار
دجاج على حسب عدد الأسرة مقطع
1 بصله مقطعة صغير
1 فص توم
2 ملعقه زيت
2 كوب ميا مغليه
الطريقة
- في مقلايه علي النار نضيف الزيت والبصل و الثوم مع التقليب
- ونضيف كل البهارات السابقه
- ونضيف الدجاج مع التقليب الي ان يصبح اللون اشقر
- نضيف المياه المغليه والجزر والطماطم
- ثم الأرز(منقوع لمده نصف ساعه ومصفي ) ونقلب ويترك علي نار هادئه حتي يتشرب
ويقدم
EmoticonEmoticon