الثلاثاء، 26 أبريل 2016

البريوش مقدم من المبدعه غادة سيد

تعلمى اشهى معجنات تتميز بها شم النسيم واعياد الربيع 
 اسم الوصفه : بريوش
مدة التحضير : 30 دقيقه 
مدة الطهى : 20 دقيقه
 المقادير :
750 دقيق
150 زبدة

400 ميه دافيه
60 جرام سكر
15 جرام خميرة
10 محسن
2 بيضة
ذرة ملح
زبيب
الطريقة :

  • فى العجان كل المكونات معاد الخميرة ندوبها فى ميه دافيه مع السكر وننزل بالمية بالخميرة واحدة واحدة حتى العجينه تتجانس مع المية وتتكون عجينه
  • لينه غير لاصقة ونسيبها تخمر نص ساعة
  • بعد التخمير نقطعها أشكال ونرصها فى الصاج وتسيبها تخمر تانى نص ساعة وندهنها وشها بالبيض وفانبليا وندخلها الفرن على درجة حرارة 180
  • بالهنا


EmoticonEmoticon

:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:o
:>)
(o)
:p
:-?
(p)
:-s
8-)
:-t
:-b
b-(
(y)
x-)
(h)