تعلمى اشهى معجنات تتميز بها شم النسيم واعياد الربيع
اسم الوصفه : بريوش
مدة التحضير : 30 دقيقه
مدة الطهى : 20 دقيقه
المقادير :
750 دقيق
150 زبدة
400 ميه دافيه 60 جرام سكر
15 جرام خميرة
10 محسن
2 بيضة
ذرة ملح
زبيب
الطريقة :
اسم الوصفه : بريوش
مدة التحضير : 30 دقيقه
مدة الطهى : 20 دقيقه
المقادير :
750 دقيق
150 زبدة
400 ميه دافيه 60 جرام سكر
15 جرام خميرة
10 محسن
2 بيضة
ذرة ملح
زبيب
الطريقة :
- فى العجان كل المكونات معاد الخميرة ندوبها فى ميه دافيه مع السكر وننزل بالمية بالخميرة واحدة واحدة حتى العجينه تتجانس مع المية وتتكون عجينه
- لينه غير لاصقة ونسيبها تخمر نص ساعة
- بعد التخمير نقطعها أشكال ونرصها فى الصاج وتسيبها تخمر تانى نص ساعة وندهنها وشها بالبيض وفانبليا وندخلها الفرن على درجة حرارة 180
- بالهنا
EmoticonEmoticon