الخميس، 21 أبريل 2016

دبابيس مشويه مقدمه من المبدعه زيزي عامر

                               طريقه الدبابيس المشويه
مده التحضير: 3 ساعات
مده الطهي:15 دقيقه
عدد الوجبات: 5
المقادير:
10 دبابيس دجاج

التتبيله عباره عن
1 كوب زبادي
مياه بصله
بهارات دجاج
ملح
فلفل اسود
شطه
ثوم بودره
بابريكا
بصل بودره
1معلقه كبيرة زيت
1معلقه كبيرة خل
الطريقه:

  •   تغسل الدبابيس جيدا بالماء والخل والدقيق والملح ثم تشطف بالماء
  • يتم صنع فتحات داخل الدبابيس بواسطه سكين رفيع
  • تخلط التتبيله جيدا وتضاف الدبابيس الي التتبيله
  •   تترك في التتبيله لمده 3ساعات
  • تسخن الجريلا جيدا او مقلايه تيفال
  • تضاف الدبابيس وتقلب حتي تصبح لونها اشقر وتقدم مع شيبس



EmoticonEmoticon

:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:o
:>)
(o)
:p
:-?
(p)
:-s
8-)
:-t
:-b
b-(
(y)
x-)
(h)