المقادير
550 جرام دقيق
550جرام زبده
500جرام جوز هند
500جرام سكر بودره
3بيض
ملعقه طحينه
للوجه
صفار بيضه
ملعقه حليب
فانليا
الحشو
علبه قشطه 4كوب حليب 4ملعقة نشاء
كله علي نار هاديه مع التقليب حتي يصبح القوام سميك
السيرب
2كوب سكر
كوب مياه
ذره فانليا
نصف ملعقه عصير ليمون
الطريقه
550 جرام دقيق
550جرام زبده
500جرام جوز هند
500جرام سكر بودره
3بيض
ملعقه طحينه
للوجه
صفار بيضه
ملعقه حليب
فانليا
الحشو
علبه قشطه 4كوب حليب 4ملعقة نشاء
كله علي نار هاديه مع التقليب حتي يصبح القوام سميك
السيرب
2كوب سكر
كوب مياه
ذره فانليا
نصف ملعقه عصير ليمون
الطريقه
- تخلط جميع المكونات وتترك في التلاجه لمده ساعه
- تخرج من الثلاجه وتعجن مره اخري
- تدهن صنيه مقاس 30 طحينه يضاف نصف العجينه وتفرد بسمك نصف سم وتوضع القشطه ونصف العجينه الاخر
- يدهن الوجه بخليط البيض
- تخبز في فرن ساخن علي حراره مرتفعه حتي تصبح لونها ذهبي تخرج من الفرن تسقي بالسيرب البارد
EmoticonEmoticon