الثلاثاء، 19 أبريل 2016

لمحبي الاكلات الهنديه مدام سوزان مقاوي تقدم دجاج بالكارى بالطريقة الهندية

                        دجاج بالكاري بالطريقه الهنديه
المقادير
2 صدور دجاج مخلية مقطعة مكعبات
بصلة جوانح
4فص ثوم مفروم
عود قرفة و3قرنفل و3ورق لورى 3حبهان
2فلفل اخضر بارد وممكن الوان
فلفل اخضر حار اختياري
2طماطم مقطعة صغير
نصف كوب حليب
ربع كوب كريمة طهى
نصف كوب ماء
معلقة صغيرة سمسم اختياري
نصف معلقة صغيرة حبة البركة
ملح وفلفل
نصف معلقة صغيرة من كل من
زنجبيل بودر او فريش، بهارات ، كركم، بابريكا، كمون، كسبرة ناشفة
نصف معلقة كبيرة كارى
زيت زيتون او قطعة زبدة
الطريقة

  • نضع زيت الزيتون على النار نضع القرفة والحبهان واللورى والقرنفل يسخن ونضيف صدور الدجاج وتقلي من الجانبين وتنقل الي طبق
  •   يضاف البصل ثم الطماطم والفلفل ثم الدجاج عليهم ونتبل بكل البهارات ونقلب نضيف اللبن الحليب والكريمة ثم الماء ونتركه 20دقيقة على نار هادية
  • ويقدم مع رشة بقدونس ومع ارز اصفر وبالف هنا


EmoticonEmoticon

:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:o
:>)
(o)
:p
:-?
(p)
:-s
8-)
:-t
:-b
b-(
(y)
x-)
(h)