ابهرى اطفالك وعائلتك بأحلى فطير لذيذ وخصوصا فى مائدة افطارك يوم شم النسيم
مدة التحضير : 3 ساعات
مدة الطهى : 10 دقائق
المقادير :
1كيلو دقيق
100جرام سكر
1معلقه صغيرة ملح
ماء على حسب العجين
400 جرام زبدة بدرجه حرارة الغرفه
الطريقه :
مدة التحضير : 3 ساعات
مدة الطهى : 10 دقائق
المقادير :
1كيلو دقيق
100جرام سكر
1معلقه صغيرة ملح
ماء على حسب العجين
400 جرام زبدة بدرجه حرارة الغرفه
الطريقه :
- ندوب السكر والملح فى الماء ونعجن الفطير
- ونترك العجين يستريح فى الثلاجه لمدة نصف ساعه
- هنطلعه على الرخامه نفردها بالنشابه جيدا وندهنها بالزبدة ونلفها مثل السويسرول وتقطع قطع بحجم عشره سم وتدهن زيت وندخلها الثلاجه ساعه تستريح
- وبعد ساعه نفردهامره اخري ونلمها كرة
- وندخلها الثلاجه نصف ساعه ونطلعها نفردها فى صينيه وندخلها الفرن حامى على اعلى درجه حراره لمدة 10 دقائق ونطلعها نرشها بالزيت ونغطيها
EmoticonEmoticon