الأحد، 24 أبريل 2016

فطير شرقي مقدم من الشيف ايه فايد

ابهرى اطفالك وعائلتك بأحلى فطير لذيذ وخصوصا فى مائدة افطارك يوم شم النسيم
مدة التحضير : 3 ساعات
مدة الطهى : 10 دقائق
المقادير :
1كيلو دقيق
100جرام سكر
1معلقه صغيرة ملح
ماء على حسب العجين
400 جرام زبدة بدرجه حرارة الغرفه
الطريقه :

  • ندوب السكر والملح فى الماء ونعجن الفطير
  • ونترك العجين يستريح فى الثلاجه لمدة نصف ساعه
  • هنطلعه على الرخامه نفردها بالنشابه جيدا وندهنها بالزبدة ونلفها مثل السويسرول وتقطع قطع بحجم عشره سم وتدهن زيت وندخلها الثلاجه ساعه تستريح
  • وبعد ساعه نفردهامره اخري ونلمها كرة
  • وندخلها الثلاجه نصف ساعه ونطلعها نفردها فى صينيه وندخلها الفرن حامى على اعلى درجه حراره لمدة 10 دقائق ونطلعها نرشها بالزيت ونغطيها


EmoticonEmoticon

:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:o
:>)
(o)
:p
:-?
(p)
:-s
8-)
:-t
:-b
b-(
(y)
x-)
(h)