الثلاثاء، 26 أبريل 2016

صوص الميروار الشيكولاته مقدمه من المبدعه Chirin Grassa

صوص الميروار اللامع المظبوط
مده التحضير: 5 دقائق
مده الطهي :

المقادير..
240 جرام سكر
80 جرام ماء
80 جرام كاكاو
160 جرام كريمة خفق
12 جرام جيلاتين
اذا كان اسمو agar agar وهو جيلاتين مستخرج من اعشاب بحرية وهو نباتي 100/100. نستعمل 4 g فقط لانو اقوي من الحيلاتين العادي ..
اهم شيء لازم الميزان يكون بظبط :
الطريقة..
  • بنغلي سكر مع ماء
  • اول ما يبدي يغلي بنضيف كاكاو بودرة ونرفعه من عالنار
  • ثم نضيف للكريمة السائلة تكون ساخنة.
  • و في الاخر. نضع الجيلاتين ... اذاكان في شكل اوراق او بودرة ولازم يغلي مع الكريمة مدة دقيقتين علي الاقل
    نقطع الكيك الاسفنجي اذا اردت الطريقه اضغط هنا
    تحشي كريمه بين كل الطبقات
    وتغلف بالكيمه ويضاف الميروار علي الوجه ويترك حتي يجف



EmoticonEmoticon

:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:o
:>)
(o)
:p
:-?
(p)
:-s
8-)
:-t
:-b
b-(
(y)
x-)
(h)