الاثنين، 25 أبريل 2016

جلاش بالسجق مقدم من مطبخ غاده سيد

قدمي لضيوفك جلاش بطعم وشكل جديد
مده التحضير: 15 دقيقه
مده الطهي: 15 دقيقه
المقادير..
لفة جلاش نص كيلو
نصف كيلو سجق
فلفل ألوان
 2 ملعقه صلصه بشاميل
1 حبه بصل مقطعه مكعبات
1 فص ثوم مفروم
جبن موتزريلا
سمنه سايحة
1 حبه بيض
1 كوب لبن حليب
الطريقة
*****

  • نقسم الجلاش قسمين
  • فى مقلايه نضع ملعقة زيت ونضع البصل والثوم والسجق
  • يقلب ونضيف الفلفل والملح والفلفل الاسود
  • وآخر شئ البشاميل ويقلب
  • نحضر صنيه مدهونه سمنه نضع نصف كميه الجلاش وبين كل طبقه قليل من السمنه
  • نضع الحشو
  • ثم نضع باقي كميه الجلاش وبين كل طبقه قليل من السمنه
  • نخفق البيضه والحليب ويصب فوق الجلاش
  •  ثم نخبزها في فرن ساخن فى الرف الاوسط حتى يصبح لونها اشقر



EmoticonEmoticon