الجمعة، 14 أكتوبر 2016

طاجن مكرونه فرن مقدم من الشيف مروه سعيد

كتب بوسى السيد
طاجن مكرونه فرن 
مقدم من الشيف مروه سعيد 
مده التحضير ١٥ دقيقه 
مده الطهي : ٣٠ دقيقه 
المكونات : 
 لحم مفروم معصج سابقا 
مكرونه 
عصير طماطم 

٣ ملعقه معجون صلصه 
2فص توم 
مكعب مرقه
ملح 

فلفل 
بصل
توم بودر 
الطريقه 
يعصج اللحم المفروم مع البصل والتوابل ويدهن طاجن فخار او بيركس ذبده 

يوضع في القاع اللحم بعد ما ياخذ منها ٣ ملاعق علي جنب وعليها المكرونه غير ناضجه
 يتم تحضير عصير طماطم مصفي مع الثوم والتوابل ومكعب المرق واللحم المتبقي وتترك تاخذ غلوتين فقط 
تقلب في البيركس وعلي الوجه ذبده وورق فويل وتدخل نصف ساعه فرن عالى الى ان تنضج
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon