كتب بوسى السيد
طاجن مكرونه فرن
مقدم من الشيف مروه سعيد
مده التحضير ١٥ دقيقه
مده الطهي : ٣٠ دقيقه
المكونات :
لحم مفروم معصج سابقا
مكرونه
عصير طماطم
٣ ملعقه معجون صلصه
2فص توم
مكعب مرقه
ملح
فلفل
بصل
توم بودر
الطريقه
يعصج اللحم المفروم مع البصل والتوابل ويدهن طاجن فخار او بيركس ذبده
يوضع في القاع اللحم بعد ما ياخذ منها ٣ ملاعق علي جنب وعليها المكرونه غير ناضجه
يتم تحضير عصير طماطم مصفي مع الثوم والتوابل ومكعب المرق واللحم المتبقي وتترك تاخذ غلوتين فقط
تقلب في البيركس وعلي الوجه ذبده وورق فويل وتدخل نصف ساعه فرن عالى الى ان تنضج
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
طاجن مكرونه فرن
مقدم من الشيف مروه سعيد
مده التحضير ١٥ دقيقه
مده الطهي : ٣٠ دقيقه
المكونات :
لحم مفروم معصج سابقا
مكرونه
عصير طماطم
٣ ملعقه معجون صلصه
2فص توم
مكعب مرقه
ملح
فلفل
بصل
توم بودر
الطريقه
يعصج اللحم المفروم مع البصل والتوابل ويدهن طاجن فخار او بيركس ذبده
يوضع في القاع اللحم بعد ما ياخذ منها ٣ ملاعق علي جنب وعليها المكرونه غير ناضجه
يتم تحضير عصير طماطم مصفي مع الثوم والتوابل ومكعب المرق واللحم المتبقي وتترك تاخذ غلوتين فقط
تقلب في البيركس وعلي الوجه ذبده وورق فويل وتدخل نصف ساعه فرن عالى الى ان تنضج
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon