كتب بوسى السيد
سينابون رول
مقدم من مروه سعيد
مده التحضير : ساعه
مده الطهي : ربع ساعه
المكونات :
٣ كوب دقيق
١٠٠ جرام سكر
١٠٠ جرام ذبده
بيضه
فانيليا
ذره ملح
ملعقه كبيره ممسوحه خميره
٣ ملاعق لبن بودره
ماء دافيء للعجن
الطريقه :
يعجن كل المكونات مع بعض ويترك ليختمر ويفرد دقيق علي الرخامه ونقوم بفرد العجينه الطريه مستطيل
ثم يدهن ذبده ويرش سكر وقرفه ويلف رول
يوضع في صوانى الخبز ويختمر مره ثانيه حتي يتضاعف ويدخل فرن ١٩٠ حين النضج
الصوصات حليب محلي مكثف مضروب معه جبن كيري
وصوص شيكولاته وصوص كراميل
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
سينابون رول
مقدم من مروه سعيد
مده التحضير : ساعه
مده الطهي : ربع ساعه
المكونات :
٣ كوب دقيق
١٠٠ جرام سكر
١٠٠ جرام ذبده
بيضه
فانيليا
ذره ملح
ملعقه كبيره ممسوحه خميره
٣ ملاعق لبن بودره
ماء دافيء للعجن
الطريقه :
يعجن كل المكونات مع بعض ويترك ليختمر ويفرد دقيق علي الرخامه ونقوم بفرد العجينه الطريه مستطيل
ثم يدهن ذبده ويرش سكر وقرفه ويلف رول
يوضع في صوانى الخبز ويختمر مره ثانيه حتي يتضاعف ويدخل فرن ١٩٠ حين النضج
الصوصات حليب محلي مكثف مضروب معه جبن كيري
وصوص شيكولاته وصوص كراميل
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon