كتب بوسى السيد
طريقة عمل السجق الشرقى
مقدمة من : الشيف امنية مرجان
مدة التحضير 10 دقائق
مدة الطبخ : ٣٠ دقيقه
المقادير
عدد 3 حبة بصل كبيرة
عدد 3 حبة طماطم
نصف كيلو سجق ضاني
مقدمة من : الشيف امنية مرجان
مدة التحضير 10 دقائق
مدة الطبخ : ٣٠ دقيقه
المقادير
عدد 3 حبة بصل كبيرة
عدد 3 حبة طماطم
نصف كيلو سجق ضاني
التوابل
ملح
ملح
فلفل اسود حسب الرغبه
الطريقه :
يقطع البصل والطماطم والسجق
ويوضع زيت في اناء على النار ونضع فوقه البصل والطماطم والسجق والتوابل ويقلبوا مع بعض
ونتركهم على نار متوسطه حتي تنضج كل المكونات وتتشرب جميع السوائل بها
ملحوظه
لو السجق مجمد نفعل نفس الخطوات مع عدم وضع التوابل لكثرة التوابل في السجق المجمد
الطريقه :
يقطع البصل والطماطم والسجق
ويوضع زيت في اناء على النار ونضع فوقه البصل والطماطم والسجق والتوابل ويقلبوا مع بعض
ونتركهم على نار متوسطه حتي تنضج كل المكونات وتتشرب جميع السوائل بها
ملحوظه
لو السجق مجمد نفعل نفس الخطوات مع عدم وضع التوابل لكثرة التوابل في السجق المجمد
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon