الثلاثاء، 18 أكتوبر 2016

السجق الشرقى الرهييب مقدم من الشيف امنيه مرجان

 كتب بوسى السيد
طريقة عمل السجق الشرقى
مقدمة من : الشيف امنية مرجان
مدة التحضير 10 دقائق
مدة الطبخ : ٣٠ دقيقه
المقادير
عدد 3 حبة بصل كبيرة
عدد 3 حبة طماطم
نصف كيلو سجق ضاني
التوابل
ملح 
فلفل اسود حسب الرغبه
الطريقه :
يقطع البصل والطماطم والسجق
ويوضع زيت في اناء على النار ونضع فوقه البصل والطماطم والسجق والتوابل ويقلبوا مع بعض
ونتركهم على نار متوسطه حتي تنضج كل المكونات وتتشرب جميع السوائل بها 
ملحوظه
لو السجق مجمد نفعل نفس الخطوات مع عدم وضع التوابل لكثرة التوابل في السجق المجمد
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد



EmoticonEmoticon