كتب بوسى السيد
روول اللحم بالموتزاريلا والخضار
سهل وسريع وشكل جميل وشيك في التقديم
مقدمه من شيف أيه رجب
وقت التحضير 30دقيقه
وقت الطهى 30دقيقه
المكونات
نصف لحم مفروم ناعم
سهل وسريع وشكل جميل وشيك في التقديم
مقدمه من شيف أيه رجب
وقت التحضير 30دقيقه
وقت الطهى 30دقيقه
المكونات
نصف لحم مفروم ناعم
2 بصله مفرومه (التفل فقط دون مياة البصل)
قرن فلفل حامي مفروم
كيس فجيتار
1 بيضه
ملعقه ص فلفل اسود
ملح (حسب الرغبه )
رشة قرفة (حسب الرغبه)
رشة زنجبيل (حسب الرغبه )
قرن فلفل حامي مفروم
كيس فجيتار
1 بيضه
ملعقه ص فلفل اسود
ملح (حسب الرغبه )
رشة قرفة (حسب الرغبه)
رشة زنجبيل (حسب الرغبه )
للحشو
ميكس جبن (شيدر_موتزاريلا)
شرائح فلفل الوان
وشرائح جزر
ويمكن اضافة اي نوع خضار اخر (حسب الرغبه في المذاق )
شرائح فلفل الوان
وشرائح جزر
ويمكن اضافة اي نوع خضار اخر (حسب الرغبه في المذاق )
الطريقه
تخلط المكونات (اللحم و البصل المفروم و الفلفل المفروم و الفجيتار و البيض و الملح و الفلفل وباقي البهارات ثم يتم خلطهم جيدا حتي يمتزجوا
يدخل خليط اللحم الثلاجه لمدة 20 دقيقه ليتماسك
نحضر كيس بلاستيك شفاف ويرش بقليل من مياه البصل ويفرد عليه اللحم بتم فردها براحة اليد حتي نحصل علي شكل مستطيل متساوي الاطراف
يوضع الحشو الجبن ثم الخضار ثم الجبن ويلف الروول بالكيس ثم ينقل علي ورق فويل
تخلط المكونات (اللحم و البصل المفروم و الفلفل المفروم و الفجيتار و البيض و الملح و الفلفل وباقي البهارات ثم يتم خلطهم جيدا حتي يمتزجوا
يدخل خليط اللحم الثلاجه لمدة 20 دقيقه ليتماسك
نحضر كيس بلاستيك شفاف ويرش بقليل من مياه البصل ويفرد عليه اللحم بتم فردها براحة اليد حتي نحصل علي شكل مستطيل متساوي الاطراف
يوضع الحشو الجبن ثم الخضار ثم الجبن ويلف الروول بالكيس ثم ينقل علي ورق فويل
تحضر صينيه ويوضع بها باقي مياه البصل مع كوب ماء ثم رول اللحم ويدخل الفرن درجة حراره عاليه لمدة نصف ساعه
وبالهنا والشفا
وبالهنا والشفا
مدير مجلة فلفل شطه شيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon