فول بالطماطم للسحور
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير ..24ساعه لنقع الفول
مده الطهي ..90دقيقه
المكونات ..
نصف كيلو فول مدمس بلدي
جرزه مبشوره
طماطميه مبشوره
توم مفروم
كمون
شراءح ليمونه
ورق لوري
ملعقتين عدس مشغول
ملعقتين فول مدشوش مغسول
الطريقه ينقع الفول24ساعه في ماء ثم بعد يوم نرمي الماء ثم نضع الفول في القدره
ونضع كل المكونات عليه ثم نضع ماء مغلي ونتركه في القدر علي نار هاديه ولا نفتح عليه وبعد مرور 90دقيقه نفتح عليه بعد تمام النضج
في مقلاه نضع التوم المفروم والزيت وعندما يصفر ننزل بالطماطم المقطعه ثم نضع الملح والفلفل والكمون والكسبره الناشفه وننتظر قليلا ونضع الفول ونقلب جيدا ثم يقدم في طبق التقديم ويزين بالبقدونس
مدير مجله فلفل شطا الشيف بوسي السيد
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير ..24ساعه لنقع الفول
مده الطهي ..90دقيقه
المكونات ..
نصف كيلو فول مدمس بلدي
جرزه مبشوره
طماطميه مبشوره
توم مفروم
كمون
شراءح ليمونه
ورق لوري
ملعقتين عدس مشغول
ملعقتين فول مدشوش مغسول
الطريقه ينقع الفول24ساعه في ماء ثم بعد يوم نرمي الماء ثم نضع الفول في القدره
ونضع كل المكونات عليه ثم نضع ماء مغلي ونتركه في القدر علي نار هاديه ولا نفتح عليه وبعد مرور 90دقيقه نفتح عليه بعد تمام النضج
في مقلاه نضع التوم المفروم والزيت وعندما يصفر ننزل بالطماطم المقطعه ثم نضع الملح والفلفل والكمون والكسبره الناشفه وننتظر قليلا ونضع الفول ونقلب جيدا ثم يقدم في طبق التقديم ويزين بالبقدونس
مدير مجله فلفل شطا الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon