سمبوسه باللحم
مقدمه من الشيف أمل سعد
مده التحضير نص ساعه
مده الطهى نص ساعه
المقادير
لفه جلاش
نصف كيلو لحمه معصجه
الطريقه
فى طاسه على النار وبصله مفرومه ندبلها بملعقتين زيت
نضيف اللحم مع التقليب ونضع بهارات الللحم وملح وفلفل وكمون وكبه صينى وملعقه دبس رومان مع التقليب حتى ينضج اللحم
ننزلها من على النار ونضيف ملعقتين بقدونس اخضر
فى ورق الجلاش ونقصه طوليا كل 3 او 4 وريقات فوق بعض مدهونين ماده دهنيه
نلفها شكل الحجاب وتقلى فى طاسه بها زيت او تدهن سمنه وتدخل الفرن وتخرج تقدم بالف هنا
مدير مجلة فلفل شطه شيف بوسى السيد
مقدمه من الشيف أمل سعد
مده التحضير نص ساعه
مده الطهى نص ساعه
المقادير
لفه جلاش
نصف كيلو لحمه معصجه
الطريقه
فى طاسه على النار وبصله مفرومه ندبلها بملعقتين زيت
نضيف اللحم مع التقليب ونضع بهارات الللحم وملح وفلفل وكمون وكبه صينى وملعقه دبس رومان مع التقليب حتى ينضج اللحم
ننزلها من على النار ونضيف ملعقتين بقدونس اخضر
فى ورق الجلاش ونقصه طوليا كل 3 او 4 وريقات فوق بعض مدهونين ماده دهنيه
نلفها شكل الحجاب وتقلى فى طاسه بها زيت او تدهن سمنه وتدخل الفرن وتخرج تقدم بالف هنا
مدير مجلة فلفل شطه شيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon