الخميس، 18 مايو 2017

سمبوسك اللحم بالجلاش مقدمه من الشيف امل سعد

 سمبوسه باللحم
مقدمه من الشيف أمل سعد
مده التحضير نص ساعه
مده الطهى نص ساعه
المقادير
لفه جلاش
نصف كيلو لحمه معصجه
الطريقه
 فى طاسه على النار وبصله مفرومه ندبلها بملعقتين زيت 

 نضيف اللحم مع التقليب ونضع بهارات الللحم وملح وفلفل وكمون وكبه صينى وملعقه دبس رومان مع التقليب حتى ينضج اللحم
 ننزلها من على النار ونضيف ملعقتين بقدونس اخضر
فى ورق الجلاش ونقصه طوليا كل 3 او 4 وريقات فوق بعض مدهونين ماده دهنيه 
نلفها شكل الحجاب وتقلى فى طاسه بها زيت او تدهن سمنه وتدخل الفرن وتخرج تقدم بالف هنا
 مدير مجلة فلفل شطه شيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon