الاثنين، 1 مايو 2017

تورتة ميكى بطريقه سهله وبسيطه مقدمه من الشيف رضا فرج

تورت ميكى
مقدم من شيف رضا فرج 
مده التحضير ساعه 
مده الفنيش 30دقيقه 
المكونات 
كريمة 
عجينه سكر أبيض 
عجينه سكر اسود 
عجينه سكر احمر
كيك أبيض او شيكولاتة 
ذبده 
سكر بودر 
نشاء 
الطريقه
تفتح الكيك وتحشى كريمة وتغطى ذبدهثم تدخل الثلاجة 15دقيقه 

نستخدام نفس الطريقه مع كل دور
نستخدم بوله صغيره لعمل الدور الصغير وتفرد عجينه سكر ويغطى كل دورة حسب اللون
نستخدم قطاعه صغيرة لعمل الدوائرعلى التورت 
وعمل الفيونكه
كريمة ذبده
مكونات 
300جرام ذبده 
100 جرام سكر بودر 
50جرام شوكولاته أبيض بعد تجانس السكر مع الذبده 
 إضافة اي طعم للتغير مذاق الذبده

مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon