تورت ميكى
مقدم من شيف رضا فرج
مده التحضير ساعه
مده الفنيش 30دقيقه
المكونات
كريمة
عجينه سكر أبيض
عجينه سكر اسود
عجينه سكر احمر
كيك أبيض او شيكولاتة
ذبده
سكر بودر
نشاء
الطريقه
تفتح الكيك وتحشى كريمة وتغطى ذبدهثم تدخل الثلاجة 15دقيقه
نستخدام نفس الطريقه مع كل دور
نستخدم بوله صغيره لعمل الدور الصغير وتفرد عجينه سكر ويغطى كل دورة حسب اللون
نستخدم قطاعه صغيرة لعمل الدوائرعلى التورت
وعمل الفيونكه
كريمة ذبده
مكونات
300جرام ذبده
100 جرام سكر بودر
50جرام شوكولاته أبيض بعد تجانس السكر مع الذبده
إضافة اي طعم للتغير مذاق الذبده
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقدم من شيف رضا فرج
مده التحضير ساعه
مده الفنيش 30دقيقه
المكونات
كريمة
عجينه سكر أبيض
عجينه سكر اسود
عجينه سكر احمر
كيك أبيض او شيكولاتة
ذبده
سكر بودر
نشاء
الطريقه
تفتح الكيك وتحشى كريمة وتغطى ذبدهثم تدخل الثلاجة 15دقيقه
نستخدام نفس الطريقه مع كل دور
نستخدم بوله صغيره لعمل الدور الصغير وتفرد عجينه سكر ويغطى كل دورة حسب اللون
نستخدم قطاعه صغيرة لعمل الدوائرعلى التورت
وعمل الفيونكه
كريمة ذبده
مكونات
300جرام ذبده
100 جرام سكر بودر
50جرام شوكولاته أبيض بعد تجانس السكر مع الذبده
إضافة اي طعم للتغير مذاق الذبده
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon