الثلاثاء، 2 مايو 2017

لسان العصفور بالكبده مقدم من الشيف امانى دندش

لسان عصفور بالكبده
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير20دقيقه 
مده الطهي30دقيقه
المكونات
نصف كيلو كبده مقطعه مكعبات
كيلو إلا ربع لسان عصفور محمر بسمن بلدي
كيلو طماطم مفرومه في الكبه 

 بصله 
ثوم مهروس
 توابل مشكله
ملح فلفل
كمون
كسبره ناشفه
ورق لوري
قرنفل
كبابه صيني
فلفل أخضر مقطع
زيت مع زبده
2 طماطم مفرومين
بصل مبشور

الطريقه..
 تشوح الكبده في وعاء مع البصله وتقلب سريعا ثم ننزل بالتوم والملح والفلفل والتوابل 

وننزل بالفلفل الأخضر المقطع والطماطم ا لمبشوره ثم ننتظر لكي تنضج
 في وعاء آخر نضع زيت ونحمر بصله مبشوره معها فصين توم مفروم ثم ننزل بالطماطم المعصوره 

وتغلي غلوتين ننزل بلسان العصفور المحمر وعليه الكبده المستويه ونقلب جيدا وننتظر لكي تنضج وتقدم
 مدير مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon