دجاج الزجاجه
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير ليله كامله
مده الطهي..45دقيقه
المكونات
دجاجه مغسوله كويس _ وفى الخلاط نضع كوب زبادى - بصله كبيره - فلفلايه خضرا - طمطمايه - ملح - فلفل - كارى - بهارات لحم وفراخ - كاتشب - بودره ثوم - بودره بصل - رشه قرفه - شطه قليل - خل حوالى نص فنجان - ليمونه - ملعقه كبيره سكر - حبهان - ورق لورا
الطريقه
وبضرب كل ده فى الخلاط جيد ا وبيبقى خليط سميك وناعم مش فيه كتل
واضعه فى طبق على الدجاجه واكون مخرماها كتير من عند العظم بالسكين لكي تشرب التتبيله وتستوى كويس
وعلى التلاجه ليله كامله وبعدين بخرجها تانى يوم واحضر ازازه البيبسى اضع فيها التتبيله الى كانت فيها الفرخه
وقليل من الماء واضع الدجاجه عليها
قطعت معاها خضار (( بطاطس وبصل شراءح وطماطم
وحطيتهم فى الصينيه الدجاجه
والتتبيله الباقيه حطيتها على الخضار والفرخه وبقت كده
ودخلتها على طول فى الفرن وكنت مشغلاه وانا بجهز الدجاجه علشان يبقى سخن وادخلها الفرن تستوي وتحمر واقدمها
مدير مجله فلفل شطا الشيف بوسي السيد
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير ليله كامله
مده الطهي..45دقيقه
المكونات
دجاجه مغسوله كويس _ وفى الخلاط نضع كوب زبادى - بصله كبيره - فلفلايه خضرا - طمطمايه - ملح - فلفل - كارى - بهارات لحم وفراخ - كاتشب - بودره ثوم - بودره بصل - رشه قرفه - شطه قليل - خل حوالى نص فنجان - ليمونه - ملعقه كبيره سكر - حبهان - ورق لورا
الطريقه
وبضرب كل ده فى الخلاط جيد ا وبيبقى خليط سميك وناعم مش فيه كتل
واضعه فى طبق على الدجاجه واكون مخرماها كتير من عند العظم بالسكين لكي تشرب التتبيله وتستوى كويس
وعلى التلاجه ليله كامله وبعدين بخرجها تانى يوم واحضر ازازه البيبسى اضع فيها التتبيله الى كانت فيها الفرخه
وقليل من الماء واضع الدجاجه عليها
قطعت معاها خضار (( بطاطس وبصل شراءح وطماطم
وحطيتهم فى الصينيه الدجاجه
والتتبيله الباقيه حطيتها على الخضار والفرخه وبقت كده
ودخلتها على طول فى الفرن وكنت مشغلاه وانا بجهز الدجاجه علشان يبقى سخن وادخلها الفرن تستوي وتحمر واقدمها
مدير مجله فلفل شطا الشيف بوسي السيد
EmoticonEmoticon