كل سنة وانتم طيبين رمضان خلاص على الابواب وكلنا بنحب الخبز العربى مع السحور النهارده جيبالكم وصفة سهلة جدا وناجحة ١٠٠\١٠٠
مقدمة من الشيف/ مريم ابراهيم
مدة التحضير/ ٣٠دقيقة
مدة الطهى / ٥ دقائق
المقادير
١\٢ كيلو دقيق
ملعقة خميرة فورية
ملعقة زيت
ذرة ملح
ماء دافئ للعجن
الطريقة
حميع المكونات الجافة مع بعض وتعجن تدريجيا بالماء
تترك لتختمر فى مكان دافئ تقطع دوائر صغيرة
تفرد بالنشابة وتترك لتختمر مرة اخري
فى طاسة تيفال على كل وجه دقيقتين الى ان ينتفخ ويحفظ فى فوطة نظيفة وصحتين وهنا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
مقدمة من الشيف/ مريم ابراهيم
مدة التحضير/ ٣٠دقيقة
مدة الطهى / ٥ دقائق
المقادير
١\٢ كيلو دقيق
ملعقة خميرة فورية
ملعقة زيت
ذرة ملح
ماء دافئ للعجن
الطريقة
حميع المكونات الجافة مع بعض وتعجن تدريجيا بالماء
تترك لتختمر فى مكان دافئ تقطع دوائر صغيرة
تفرد بالنشابة وتترك لتختمر مرة اخري
فى طاسة تيفال على كل وجه دقيقتين الى ان ينتفخ ويحفظ فى فوطة نظيفة وصحتين وهنا
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد
EmoticonEmoticon