دجاجه مشويه فى الفرن تخفه
مقدمه من الشيف مروه جميل
وقت التحضير ربع ساعه
وقت الطهى ساعه الاربع
المقادير
8 اوراك فراخ
وملح وفلفل وقرفه وزنجبيل
وسماق
وبصل وتوم بودر
وبابريكا وكسبرة ناشفه
وكوب زبادى كبير
وورق لورا وحبهان
وكارى وكركم
الطريقه
تغسل الاوراك جيدا بالدقيق والملح والخل وليمون وتنقع لمده ساعتين على الاقل
ونضيف المكونات كلها فى الخلاط نضربها كويس ونتبيل بيها الفراخ كويس يفضل قبلها بيوم ونجيب صنيه نرصها فيها وندخلها الفرن على الرف الوسطانى ولما تستوى نولع فحمه ونحطها على ورقه فويل ونضع نقطه زيت ونغطها عشان تاخذ ريحه الشوى وبالف هنا
مدير مطبخ فلفل شطه بوسى السيد
مقدمه من الشيف مروه جميل
وقت التحضير ربع ساعه
وقت الطهى ساعه الاربع
المقادير
8 اوراك فراخ
وملح وفلفل وقرفه وزنجبيل
وسماق
وبصل وتوم بودر
وبابريكا وكسبرة ناشفه
وكوب زبادى كبير
وورق لورا وحبهان
وكارى وكركم
الطريقه
تغسل الاوراك جيدا بالدقيق والملح والخل وليمون وتنقع لمده ساعتين على الاقل
ونضيف المكونات كلها فى الخلاط نضربها كويس ونتبيل بيها الفراخ كويس يفضل قبلها بيوم ونجيب صنيه نرصها فيها وندخلها الفرن على الرف الوسطانى ولما تستوى نولع فحمه ونحطها على ورقه فويل ونضع نقطه زيت ونغطها عشان تاخذ ريحه الشوى وبالف هنا
مدير مطبخ فلفل شطه بوسى السيد
EmoticonEmoticon