الاثنين، 1 مايو 2017

مكرونه بالبشاميل مقدمه من الشيف ايمان سعيد

مكرونه بالبشاميل
مقدمه من شيف إيمان سعيد 
مده التحضير نصف ساعة 
مده الطهي 20 دقيقه 
المكونات 
مكرونه الم مسلوقه
نصف ك لحم مفروم 
ملعقه صلصه ك
بصله ك قطع
فلفل اخضر قطع
4 كوب حليب
5 ملاعق دقيق
ملح
فلفل اسود 
جوزه الطيب 
جبن موتزريلا 
 الطريقه 

يعصيج اللحم تشوح البصله مع السمن والزيت حتي تذبل 
نضيف الفلفل الاخضر واللحم المفروم والملح والفلفل ورشه جوزه الطيب
ويقلب جيدا ونضع ملعقه الصلصه وتترك حتي تنضج
 لعمل البشاميل 

في اناء نضع السمن يسيح ونضع الدقيق ويقلب جيدا حتي ياخد اللون الذهبي 
يضاف الحليب والملح ورشه فلفل اسود ورشه جوزه الطيب ونستمر في التقليب حتي يكثف 
 نحضر صنيه ونضع طبقه من البشاميل ونضع طبقه المكرونه ثم اللحم المفروم ثم طبقه اخري من المكرونه وبقيت صلصه البشاميل 

وترش على الوجع الجبن الموتزريلا وتدخل الفرن علي درجة حرارة 180 درجه لمده 20 دقيقه حتي تنضج وتقدم
مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon