الأربعاء، 31 مايو 2017

بيتزا الجلاش بحشوه مميزه مقدمه من الشيف ناهد هشام

بيتزا الجلاش بالجبنة والبسطرمه
 مدة التحضير 20 دقيقة
 مدة الطهى 30 دقيقة 
مقدمة من ناهد هشام
المكونات 
لفة جلاش
جبنة شيدرمبشورة
جبنه رومى مبشورة
1|4كيلو بسطرمه
وسوسيس مسلوق ومقطع
جبنة كيرىاو مثلثات
فلفل اخضر مقطع
1 حبه طماطم قطع صغيرة .
زيتون مقطع
ملعقه كاتشب
خليط البن للوجه
بيضه +3/4كوب لبن +معلقه قشطه+ومعلقه جبنه مبشورة
الطريقة
نحضربولة وتتجضرى الحشو الجبنة الشيدر الرومى والجبنة الكريمى والفلفل المقطع والزيتون والبسطرمه والسوسيس والطماطم والكاتشب وتخلطيهم كويس مع بعض
وبعد كده تجيبى الصينية بتاعتك وتدهنيها كويس وتفردى 44 ورقات جلاش وتدهنى بين كل ورقة والتانية زبده وبعدين تفردى نص الحشوة و بعدين تفردى 4 ورقات جلاش وتدهنى بين كل ورقة والتانية وبعدين تحطى بقية الحشوة وترصى 4 ورقات جلاش وتدهنى كويس بين كل ورقة والتانية وبعدين تقطعى الجلاش وبعدين تجيبى الحليب ( بيضة ورشة ملح وفلفل اسمر + 3/4كوب لبن ومعلقة قشطة ومعلقتين بشر جبنة) ونقلب كويس وتسقيى بيه الجلاش بعد ما تقطعيه ودخليه الفرن على درجة حرارة190 نضع الصنية بالفرن بالنص ولما تحمر من تحت نشغل الشواية ولما تحمر ياخد لون دهبى نطلعها ونغطى عليهاقليلا

مدير مجلة فلفل شطه الشيف بوسى السيد


EmoticonEmoticon