السبت، 6 مايو 2017

سمك سنجارى مقدم من الشيف امانى دندش

سمك سنجاري
تقدمه الشيف أماني دندش
مده التحضير..14دقيقه
مده الطهي20دقيقه
المكونات....
كيلو سمك ماكريل
ملح 
فلفل اسود
كمون
ببريكا
توابل سمك
توم مفروم
ليمون
زيت
طماطم مقطعه مكعبات 
بصل مقطع مكعبات صغيره 
شرائح ليمون
شرائح بصل
شرائح طماطم
الطريقه....
 يغسل السمك جيدا تحت الماء الجاري ويتبل السمك بتوم المفروم مع التوابل وعصير الليمون ويترك نصف ساعه لكي يتبل جيدا
نتبل الطماطم والبصل بنفس تتبيله السمك
ثم نحضر صنيه نضع فيها زيت
 ونضع شرائح الطماطم والبصل ونضع عليها السمك ونضع فوق السمك الطماطم المقطوعه مكعبات والبصل ونضع شرائح الليمون وتدخل
الصنيه فرن مسبق تسخينه لكي تستوي وتحمر وتقدم مع أرز حبه وحبه
 مدير مجله فلفل شطه الشيف بوسي السيد


EmoticonEmoticon